Friday, April 4, 2008

4 April 2008 : 8.03pm

Baru je jap tadi aku open friendster.. Ye ar takde keje nak wat.. Aku tgk orang kat sana semua nampak happy semacam dalam gambar.. Muka aku pun semua happy2 semacam dalam tu.. Macam nak wat iklan ubat gigi pun ada.. Tapi jauh disudut hati aku masih sunyi..


kadang2 aku perlukan kesunyian.. Kadang2 aku nak riuh rendah.. Tapi malangnya tak semua orang boleh terima aku jadi aku kawan diorang.. yang tak kenal aku nak kenal akupun takut.. Diorang cakap aku sombong.. Sedangkan kalau diorang kenal aku, aku memang gila2 sampai guling2..




Aku masih mencari kawan setelah ramai kawan aku singkirkan.. Apa guna berkawan dengan yang hanya datang time senang dah susah berbatu jauhnya.... Banyak alasan.. Jenuh aku..


Ada yang aku SMS time bosan bleh bantai cakap apa tau? 'dari aku labur kredit handset aku kat ko baik aku labur kat org lain'.. Fine.. Aku wat tak endah lepas tu.. Then terhegeh2 cari aku lepas tu apasal?


Gila ke apa?


Tapi serious aku cakap aku tak gila nak buang member.. Yang bebetul setia aku ingat sampai mati.. Aku ni tak mudah lupa jasa org.. Janji jgn wat taik ngan aku.. aku ni pantang gak org wat taik ngan aku nie..


Malas nak fikir semua ni... To all of my existing friend... Keep our friendship more closer till the end of our life..


tadi bila dah bosan gak aku pi wat video klip tempelan. Belajar sendiri tau.. huhuhu

2 comments:

~miss zaza~ said...

frens can be an angel and can be the evil...

Afiq's Diary said...

that's right.. that's right.. Thanks for the comment..