Monday, January 11, 2010

Anugerah Juara Lagu - 24

Anugerah Juara Lagu 24 menyaksikan kejuaraan milik Aizat. Tahniah.. But really aku langsung tak terlintas yang Aizat masuk dalam winner listing malam ni. Gila terkejut.. Tapi that song pun best gak..

Yuna sebagai naib Juara.. Congrats.. Walaupun menjadi student Law UiTM but still can sing very well… Tabik spring from me.. Tak sangka lagu santai mengusik kawan pun good quality.. Itu namanya tuah dan rezeki..

As for Faizal Tahir.. Good performance.. Tahniah sebagai pemenang tempat ke-3. Aku rasakan Faizal tak patut risikokan diri sendiri for this final. All of your fans totally worried bout you. Untuk hadiah wang kejuaraan yg RM 35,000 tu not really compensating your risk to sing a song for a final. First time aku tgk ko nyanyi dengan perasaan takut ko buat sejarah orang pertama goal time live casting kat Malaysia.

Then untuk persembahan2 dari zaman ke zaman tu. Korang mesti tertanya2 siapa ‘vokalis’ Meet Uncle Hussein yg duet ngan Black tu kan? Mengikut rupanya yg bertopeng itu. Orangnya adalah Hazama yg participate dalam konsert prelude AF4 dulu.. Seriously aku cakap Meet Uncle Hussein malam ni memang tak best malam ni. Meet Uncle Hussein memang tak akan sama masa Lan ada dalam group tu. Malam ni jugak menjawab persoalan siapakah Vokalis terbaru Meet Uncle Hussein. Aku memang regret ngan apa yg dah berlaku ngan group ni. It’s just my personal view. And it’s up to others who have their own views.. No heart feelings okay?
(Hazama AF4 : Source budiey.com)

Black punya vocal memang best.. Keep it up..

Aizat as Persembahan Terbaik? Hurm. Ok ler.. And you know what? Liyana Jasmay kelihatan terlebih excited time Aizat nak perform.. Ehem Ehem.. Ada pape ke? Just friend? IDTS… Er.. Liyana.. Ujian Lesen memandu last 2 weeks tu lepas tak? Pari-pari mesti lepas kan? Huhu..
Secara keseluruhannya..

AJL 24 telah membuatkan aku buat pertama kalinya tidak boleh membuat ramalan siapakah juaranya.. Hurm.. Dasyat..

1 comment:

deusXmachina® said...

cis
ingtkan jeffrydin yg juara
hahahaha

erk888.blogspot.com
dizisgude.blogspot.com