Monday, August 4, 2008

4 Aug 2008 8.17pm

Hi! Dah lama aku tak update bol nie.. Almaklumlah.. Busy ler katakan.. Terlalu banyak event. Every week ada je benda yang aku kena buat or participate.. So Hectic! Sakit kepala aku. Terlalu banyak benda aku nak kena fikir. Biarpun ada antaranya kerjanya yang sikit tapi berat untuk aku jalankan..

Cakap pasal sakit kepala.. Aku mohon kepada semua yang bergelar sebagai seoorang manusia.. Cukup2 lah nak pressure aku.. Aku dah cukup tertekan..

Ada rakan aku yg kononnya nak mempelajari tentang aku.. Tapi dia tak akan pernah faham aku.. Sayangnya dia pada aku sebagai kawan tampak manis bagi orang luar untuk memandangnya tapi sangat perit unntuk aku menerimanya..

Jika dia sebagai kawan mahu memarahi aku sebagai seorang sahabat ada batasnya.. Aku sekarang betul2 dah sampai limit untuk menerima marah... Aku stress. Tolonglah!!! Aku sangat stress! Jangan nak pressure aku lagi...!!!

Kalau aku terus-terusan mendapat stress dari org yg sayangkan aku sebgai kawan ni.. Aku rela lepaskan kau sebagai kawan.. Coz kau tak pernah fahami aku..

Kenapa aku tak bersuara depan kau secara nyata? Kerana kau tak pernah setuju dengan apa yg aku jelaskan dan harapkan. Kau sentiasa dalam hujah aliran kau sedangkan aku bahagia dalam aliran aku sendiri..

Yg penting keluarga aku tahu atas apa yg aku lakukan setiap waktu. Sesungguhnya aku sentiasa mohon restu dari parents aku sebelum aku buat apa2 benda.. Only my family have a faith in me! What about you? Who are ypu? You never know me! You don't even have a little faith in me...

Sorry coz I spill all of my thought in front of you my 'buddy' from now onwards. Coz you wouldn't ease my burden but yet you pile up all the burden on me. Thanks but no thanks!!!

1 comment:

ijad said...

salam... apa khabar..