Thursday, September 3, 2009

Sambutan One Drop Perfumes

Semalam aku bawak 10 kotak One Drop Perfumes pi office.. Memang aku terkejut dengan respond officemate aku.. Lepas jual2 tinggal 3 kotak je yg belum terjual..

Diorang cakap, bau perfume ni sama ngan yg ori. And sedap..

Even ada yg kata botol yg dia dok pakai dari last few months tak habis2 lagi. Coz minyaknya lambat nak habis.. Ye la mana tak habis, kan namanya pun One Drop Perfumes. Pakai sikit je tapi baunya tahan lama..

Memang best..

Thanks kepada pembeli One Drop Perfumes semua yg yakin dengan produk tersebut.

3 comments:

MAI @ WAWA said...

kalau nak beli, ade postage delivery x???

C-Ha Nasiha said...

posto! posto! jemput amik kad raya afiq! :)

Afiq's Diary said...

Yup.. Mestiler ade.. Kalau nak satu kotak.. Kos penghantarannya RM 6 bagi setiap kotak.. Pi ler check new post.. ade new stock tau..